Bio4Pets

Bij Bio4Pets verkopen wij biologisch (vers) voer, natuurlijke en biologische voedingssupplementen, homeopathie en andere duurzame producten en verzenden dit in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast bezorgen wij zelf diepvriesproducten in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Overijsel.

Filosofie van Bio4Pets:

Laten we met respect en verantwoord met dieren omgaan en op die manier gezond voer aanbieden! Bio4Pets: Wat goed is voor dieren is goed voor de wereld, dus ook voor ons!

Je kan de natuur niet uit het dier halen, maar je kan het dier wel in de natuur brengen door  slachtdieren met respect te behandelen en verantwoord en gezond voer te geven en te produceren, zonder genetisch manipulatie, zonder pesticiden, zonder veelvuldig gebruik van antibiotica, zonder synthetische stoffen of chemische middelen, alleen puur natuur; natuurlijke , biologische en ecologische producten.

Vooroordelen Biologisch diervoer

“Te duur”?

Ik merk om mij heen dat er nog steeds vooroordelen heersen dat biologisch vers voer duurder is dan ander, niet biologisch eten.  Dit is een groot misverstand!

Ik was voorheen voor een zogenaamde “goede” brok R of P namelijk evenveel kwijt per maand dan nu met het biologisch voer!

Je hebt er namelijk minder van nodig. Tevens ben je vervolgens veel minder kwijt aan dierenartsen.

Met niet biologisch voer belast je de organen namelijk teveel, door alle rotzooi wat het bevat en heb je meer last van de bijwerkingen dan dat het helpt met de reguliere middelen!

Wat ik ook hoor om me heen is: ja maar ik heb 4 honden/katten, dus dan ben ik veel duurder uit, want dan moet ik veel meer hebben…
Dat ben je nu kwijt aan die “goede” brok, want dat blijft het zelfde dan!

Het grote verschil is echter dat de dieren veel gezonder worden en blijven met biologisch (vers) voer. De organen worden namelijk met biologisch voer niet belast, omdat deze geen toevoegingen bevat. En dat merk ik aan alles bij mijn katten en honden. Dit scheelt op den duur veel geld bij de Dierenarts of speciaal dieetvoer, nadat de organen overbelast zijn door de bekende merken als R of P of er huidproblemen en/of spijsverteringsprobemen ontstaan.

Ik had voorheen vaak nierproblemen bij katten die  niet biologische droge brokken kregen. Dit bevat namelijk geen vocht…… Dit belast de nieren, net als alle organen door de chemische en synthetische toevoegingen, zoals onder andere suiker! Ja je leest het goed: kattenbrokken worden vaak lekker gemaakt door toevoeging zoals suiker! Dit wil je toch niet voor je huisdier!

Mijn hond eet alles! Maar ik als baasje zal de verantwoordelijkheid moeten nemen om gezond en verantwoord voer te kiezen!
En dat doe je met biologisch dierenvoeding van Bio4Pets!

Mijn dieren zijn sinds ik ze alleen nog biologisch geef gezonder, actiever, vriendelijker…..

De voordelen van biologisch (vers) vlees:

  • Honden op (vers) vlees hebben minder en een compactere ontlasting dan op niet biologisch voer.
  • De darm-, jeuk-, huidproblemen en allergieën bij honden zullen in de meeste gevallen verdwijnen of de klachten zullen in veel gevallen verminderen met biologisch voer.
  • Honden drinken een stuk minder bij het eten van biologische voeding
  • Betere weerstand door een goede en evenwichtige darmflora
  • Mooie glanzende, geurloze vacht en minder verharen
  • Een schoner gebit geen tandplak en, dus geen tandsteen
  • Voorkomen van een te snelle groei met groeipijnen en gewrichtsproblemen bij pups

En zo zijn er nog veel meer redenen en vaak ook goede ervaringen…

Bio4Pets is een vooruitstrevend bedrijf die constant vernieuwend bezig is, om de wereld beter te maken.

We proberen een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering te hebben. We zijn constant op zoek naar zo natuurlijk en biologisch mogelijke producten. En als we het niet kunnen vinden dan ontwikkelen en maken we het zelf door met een team van mensen samen te werken, zoals een holistisch natuurgeneeskundige,  een voedingsdeskundige en ervaringen van onze klanten mee te nemen in het creeëren van nieuwe producten.

Er komen veel ongezonde dieren op ons pad die veel te lang al verkeerde voeding hebben gehad en ziektes hebben of aandoeningen. Bio4Pets geeft dan ook regelmatig advies op maat.

Voor een consultprijs van 35 euro, zoeken wij voor u uit wat uw schatje nodig heeft en helpen en begeleiden wij u bij uw zoektocht naar een beter leven. Ook gebruiken wij onze ervaringen weer om ons nog verder te verbeteren.

Als u vragen of advies nodig heeft, bel, mail of vul een contactformulier in.

Met vriendelijke groet,

Masha van der Velde

Namens Bio4Pets , gevestigd in Noordwolde, Friesland

2 gedachten over “Over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.