Bio4Pets

In Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel (grens=horizontale lijn onder Zwolle) bezorgen wij zelf diepvriesproducten. Wij proberen zoveel mogelijk bestellingen te clusteren. Hiervoor wordt een afspraak met u gemaakt na de bestelling voor levering.

Het is ook mogelijk om bij Bio4Pets diepvriesproducten te laten versturen. Wij adviseren om minimaal 10 kilo te bestellen. Met meer massa blijven de producten goed koud. Wij verpakken de producten in isolerend materiaal en doen er alles aan uw producten zo goed mogelijk over te laten komen. Wij leveren uitsluitend aan adressen binnen Nederland. De Waddeneilanden zijn hiervan uitgesloten.

Wat u moet weten

Het versturen van diepvriesproducten geschiedt geheel op uw eigen risico. Bio4Pets kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet tijdig afleveren van pakketten en de daaruit voortgekomen schade.

Een exacte tijd afspreken is helaas niet mogelijk.

Houdt er rekening mee dat wij minimaal 1 tot 3 werkdagen nodig hebben om uw pakket te verpakken en aan te melden bij de verzendservice. Mits alles op voorraad is. Het kan ook voorkomen dat Bio4Pets het pakket niet verstuurd bij weersomstandigheden. Wij verzenden bijvoorbeeld niet boven de 25 graden Celsius. Mocht dit het geval zijn dan stellen wij u hiervan op de hoogte. Houdt hier zelf ook rekening mee met bestellen. Tevens versturen wij pas wanneer de hele bestelling compleet is. Na leveringen zijn dus niet mogelijk, tenzij anders overeengekomen.

Uw pakket wordt door Bio4Pets aan het eind van de middag afgegeven bij het verzendbedrijf. U krijgt van het verzendbedrijf een trackcode waarmee het pakket te volgen is. Onze postzendingen worden doorgaans op de eerste werkdag na de dag van verzending bezorgd. Bij een klein percentage zendingen (ongeveer 2%) leert onze ervaring dat de bezorging kan zijn vertraagd ten opzichte van bovenstaande levertermijn. Helaas hebben wij hier geen grip op.

Het verzenden van diepvriesproducten gebeurt op woensdag of donderdag.

Belangrijk: zorg ervoor dat de geadresseerde de gehele dag thuis is om het pakket in ontvangst te nemen. Wanneer er niemand thuis is zal de koerier het pakket de volgende dag weer aanbieden. Helaas is dit niet bevorderlijk voor de kwaliteit van de diepvriesproducten.

Overige bepalingen

Lees hier de complete algemene voorwaarden. Met het versturen van uw order verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden en dus ook met ons diepvriesbeleid.

Hoe werkt het?

 • Doe uw bestelling via de webwinkel.
 • Tijdens het bestelproces krijgt u de vraag op welke manier u uw pakket wilt versturen. Selecteer de optie “Diepvriespakket” en het aantal kilo’s van uw bestelling. U kunt bij verzending kiezen uit diepvriespakket (met een speciale isolatiezak) of diepvriespakket met koud ijs.
 • Geef in het veld “notities” aan op welke dag(en) u thuis bent (donderdag of vrijdag) om het pakket in ontvangst te nemen. U krijgt een orderbevestiging per e-mail.
 • Controleer nogmaals of het juiste verzendadres op de factuur staat!
 • Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen en verstuurd per post.
 • Na ontvangst van het pakket is het strikt noodzakelijk dat u de producten direct in de vriezer plaatst!

Nederland: Verzendmogelijkheden en kosten

 • Diepvriespakket tot 20 kg.
  Kosten: € 12,95 (verzendkosten + bijdrage in de verpakkingskosten)
 • U kunt ook kiezen voor de optie met droogijs:+€15
 • Diepvriespakket van 20 kg. tot 40 kg.
  Kosten : € 19,95 (verzendkosten + bijdrage in de verpakkingskosten)
 • U kunt ook kiezen voor de optie met droogijs: :+€15

Als u ons én het milieu wilt helpen, dan kunt u gratis isolatiezakken terug sturen. Alleen zakken die heel, droog, schoon en tape vrij zijn mogen retour. Stuur de isolatiezakken per minimaal 5 zakken terug.  Het kost u wel iets moeite maar helpt wel het milieu en ons ermee. Vervolgens krijgt u van ons 5 euro korting op uw volgende bestelling.

Hoe werkt het?

Hergebruik diepvrieszakken

 • Stop de zakken, minimaal 5, schoon, droog en heel in een doos waarmee u een bestelling hebt ontvangen.
 • Meld het pakket aan bij DHL parcel: my.dhlparcel.nl
 • Plak het verzend-etiket op de doos. Deze vraagt u aan bij DHL
 • Lever de doos met de zakken in bij een verzendpunt van DHL.
 • Zodra wij de zending binnen hebben, krijgt u van ons een kortingscode voor 5 euro korting op uw volgende bestelling.