Online Dierenwinkel

Voor al jouw biologische en natuurlijke huisdierproducten. We hebben ons gespecialiseerd in natuurvoeding, natuurlijke en gezonde snacks en homeopathische geneesmiddelen voor hond, kat, konijn en knaagdieren. Ook baasjes kunnen helpen om de wereld groener te maken door verantwoorde en duurzame producten te kopen. Wij hebben hiervoor dan ook een speciale afdeling voor duurzame en natuurlijke producten voor baasjes.

Diervriendelijk – Ecologisch – Hoge kwaliteit

Onze artikelen selecteren wij altijd op kwaliteit, het beste product voor jouw dier en op ecologische pootafdruk; milieuvriendelijkheid, diervriendelijkheid en eerlijke productie. Verantwoord inkopen voor jouw huisdier bij de enige echte natuurwinkel voor dier en baasje!

Laten we met respect en verantwoord met dieren omgaan en op die manier gezond voer aanbieden! Bio4Pets: Wat goed is voor dier en mens is goed voor de wereld!

Je kan de natuur niet uit het dier halen, maar je kan het dier wel in de natuur brengen door  slachtdieren met respect te behandelen en verantwoord en gezond voer te geven en te produceren, zonder genetisch manipulatie, zonder pesticiden, zonder veelvuldig gebruik van antibiotica, zonder synthetische stoffen of chemische middelen, alleen puur natuur; natuurlijke , biologische en ecologische producten.

Groene bedrijfsvoering – Goede doelen

Onze bedrijfsvoering is zo groen mogelijk. We hergebruiken zo veel mogelijk van het verpakkingsmateriaal, gebruiken thermische etiketten met warmte gedrukt (zonder inkt), geven geen plastic tassen weg, doneren aan Trees4All voor de CO2 compensatie, goede doelen en bankieren groen.

 Advies op maat

Naast onze voorselectie, waardoor we alleen producten verkopen waar we zelf ook achter kunnen staan, bieden we ook advies op maat. Niet ieder huisdier is hetzelfde en ieder dier kan andere behoeften hebben qua voeding, snacks en verzorging. Door onze persoonlijke benadering hebben we altijd tijd om je te helpen zoeken naar het juiste product voor jouw dier. Je kunt altijd contact met ons opnemen!

Ik heb een andere vraag.
Wij stellen het op prijs als je ons een bericht stuurt met je vraag, deze wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.