Over ons

Bio4Pets is de enige échte eco dieren natuurwinkel online. We kiezen voor duurzame en eerlijke producten voor uw huisdier, andere dieren en de aarde. Door onze groene bedrijfsvoering én omdat we een  deel van onze winst doneren aan goede doelen dragen wij zelf ook ons steentje bij aan een betere aarde.

Bij Bio4Pets verkopen wij biologisch (vers) voer, natuurlijke en biologische voedingssupplementen, homeopathie en vele andere duurzame producten voor dier én baasje en verzenden dit in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast bezorgen wij zelf diepvriesproducten in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Overijsel.

Filosofie van Bio4Pets:

Laten we met respect en verantwoord met dieren omgaan en op die manier gezond voer aanbieden! Bio4Pets: Wat goed is voor dier en mens is goed voor de wereld!

Je kan de natuur niet uit het dier halen, maar je kan het dier wel in de natuur brengen door  slachtdieren met respect te behandelen en verantwoord en gezond voer te geven en te produceren, zonder genetisch manipulatie, zonder pesticiden, zonder veelvuldig gebruik van antibiotica, zonder synthetische stoffen of chemische middelen, alleen puur natuur; natuurlijke , biologische en ecologische producten.

Bio4Pets is een vooruitstrevend bedrijf die constant vernieuwend bezig is, om de wereld beter te maken.

We proberen een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering te hebben. We zijn constant op zoek naar zo natuurlijk en biologisch mogelijke producten. En als we het niet kunnen vinden dan ontwikkelen en maken we het zelf door met een team van mensen samen te werken, zoals een holistisch natuurgeneeskundige,  een voedingsdeskundige en ons eigen ervaring en ervaringen van onze klanten mee te nemen in het creëren van nieuwe producten.

Na veel te lang al verkeerde voeding hebben gehad en ziektes hebben of aandoeningen,  komen er vervolgens veel ongezonde dieren op ons pad. Dieren met allerlei gezondheidsproblemen  of die uitbehandeld zijn bij de dierenartsen die het ook niet meer weten.Bio4Pets geeft regelmatig advies op maat.

U kunt dan ook altijd bij ons om advies vragen. Soms is er echter meer nodig. Graag zoeken wij dan met een consult voor u uit wat uw schatje nodig heeft en helpen en begeleiden wij u bij uw zoektocht naar een beter leven met bijvoorbeeld een menu opstellen met een specifieke hulpvraag. Ook gebruiken wij onze ervaringen weer om ons nog verder te verbeteren.

Als u vragen of advies nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Biologisch diervoer

Het grootste  voordeel is dat de dieren veel gezonder worden en blijven met biologisch (vers) voer. De organen worden namelijk met biologisch voer niet belast, omdat deze geen onnatuurlijke (chemische) toevoegingen bevat. Dit scheelt op den duur veel geld bij de dierenarts ! Ook heb je minder nodig van biologisch voer, simpelweg omdat het meer gezonde voedingsstoffen en vitamines bevat van gezondere dieren bevat en daardoor voor dieren die je er mee voedt ook gezonder is.

Mijn hond eet alles! Maar ik als baasje zal de verantwoordelijkheid moeten nemen om gezond en verantwoord voer te kiezen!
En dat doe je met biologisch en ecologische diervoeding van Bio4Pets!

Natuurlijke geneesmiddelen

Wij bij Bio4Pets geloven meer in het voorkomen en de oorzaak te bestrijden. Op de lange duur heb je op die manier meer aan natuurlijke geneesmiddelen, omdat dit de oorzaak aanpakt. Bij reguliere geneesmiddelen i.p.v. heb je veel last van de bijwerkingen dan dat het helpt! Het is puur symptomen bestrijden.

Mijn dieren zijn sinds ik ze alleen nog biologisch geef gezonder, actiever, vriendelijker…..

De voordelen van biologisch (vers) vlees:

 • Honden op (vers) vlees hebben minder en een compactere ontlasting dan op niet biologisch voer.
 • De darm-, jeuk-, huidproblemen en allergieën bij honden zullen in de meeste gevallen verdwijnen of de klachten zullen in veel gevallen verminderen met biologisch voer.
 • Honden drinken een stuk minder bij het eten van biologische voeding
 • Betere weerstand door een goede en evenwichtige darmflora
 • Mooie glanzende, geurloze vacht en minder verharen
 • Een schoner gebit geen tandplak en, dus geen tandsteen
 • Voorkomen van een te snelle groei met groeipijnen en gewrichtsproblemen bij pups

En zo zijn er nog veel meer redenen en vaak ook goede ervaringen…

9 gedachten over “Over ons

 1. Goede avond
  Hebbes jullie ook een app

  Vr gr

  1. Beste Herwaardenchris,

   Wij zijn er inderdaad mee bezig om een app te maken van onze webshop! Op dit moment is er echter nog geen app, maar kan je gemakkelijk en mobielvriendelijk bestellen met je iPhone of iPad via https://www.bio4pets.nl

 2. Goedemiddag,
  Zojuist heb ik ontvangen 2 flessen van 250 ml Visolie -met MSC keurmerk(wildvang). Wanneer ik kijk naar de dosering staat op de website een andere dosering dan op de fles, namelijk:
  Website voor een hond > 20 kg: Eén eetlepel bij het voer, één à twee keer per week.
  Fles: Aanbevolen hoeveelheid voor een hond > 20 kg 2 eetlepels per dag. Omdat ook al aangegeven wordt dat een teveel aan Omega 3 vetzuren voor complicaties kan zorgen, vraag ik mij af welke dosering nu de juiste is?! Kan u mij wijzer maken? Alvast bedankt.
  Mvg Elsbeth

  1. Beste Elsbeth,

   Bedankt voor je vraag. Het advies op de fles van Darf Visolie is van Darf zelf. Wij vinden dit inderdaad teveel en vandaar dat wij adviseren om één eetlepel bij het voer te geven, één a 2 dagen per week. Als je het elke dag wilt geven, kan je per dag 2 theelepels geven. Meer zou ik niet geven, dan wordt het eten te vet en teveel is niet gezond. Vandaar ons advies bij het product wat wij verkopen. Verder is het aan u zelf natuurlijk wat u doet met dit advies. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dit graag.

   Met vriendelijke groet,

   Masha van der Velde
   Namens Bio4Pets

 3. Beste Masha,
  Fijn! Dankjewel voor de snelle reactie!
  Hartelijke groet Elsbeth

 4. Beste, Zojuist werd de fluffymand voor ons hondje bezorgd. Helaas is deze te klein! Hoe kan ik het terug sturen? M.vr.gr. Erica

  1. Ach wat jammer nou! U mag het naar ons terug sturen. Kijk voor een retourformulier en het adres bij retouren. Schrijft u alsublieft het bestelnummer op het retourformulier. Als u een grotere maat wilt, kunt u dit aangeven bij ons. U krijgt dan een betaalverzoek van ons voor de eventuele meerprijs.
   Bij ruilen betaalt u geen verzendkosten, die betalen wij voor u! Wel zo makkelijk en fijn!

 5. Mijn hond vind Barf worst lekker, maar heeft nu buik kramp.. moet hij daar aan wennen?
  Hij heeft de laatste twee dagen kip met rijst gegeten vanwege diaree.
  Wat kan ik het beste doen.?

  1. Voor veel honden/katten is de overstap simpel en kan dit zonder problemen in een keer. Voor sommige honden/katten is het wat lastiger, als ze bijvoorbeeld gevoelige darmen hebben. Voor deze honden wordt vaak aangeraden om te laten wennen aan rauw vlees, door in het begin er wat kokend water overheen te gooien. Verder kan ik u adviseren in dit geval om het langzaam op te bouwen met een eetlepel per dag en na een paar dagen wat meer te geven en het op deze manier op te bouwen tot een normale portie. De snelheid waarop je dit overgaan doet, hangt af van de mate van gevoeligheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.