Milieubewuste Verzending

Helaas heeft iedereen te maken met verzendkosten bij een webshop. Als je naar een winkel toe rijdt, kost het ook geld. Dan kan je ook niet de winkelier de reiskosten laten betalen. Dit is niet leuk, maar helaas werkt het zo. Afhalen mag natuurlijk ook altijd in onze vestiging in Noordwolde Fr.

Wij zijn een groen bedrijf!

Verzenden doen wij milieubewust. Voor verzendverpakking hergebruiken wij zo veel mogelijk verpakkingen en dozen. Ook gebruiken wij eco verzendlabels die inktvrij zijn. Wij zijn immers een groen bedrijf. Ook voor verpakkingsmateriaal zoals verpakking- vulmiddelen gebruiken wij zoveel mogelijk afbreekbaar materiaal of hergebruiken wij wat we zelf binnen krijgen. uiteraard doen we dit alleen met schoon materiaal. Ook vindt u geen pakbonnen in onze zendingen. Dit is onnodig belastend voor het milieu. We houden alles bij in ons systeem wat we inpakken en u als klant krijgt per mail een factuur en weet zo precies wat u heeft besteld en geleverd krijgt.

CO2 uitstoot en transport

Soms worden onze producten direct vanaf de leverancier verstuurd. Hierdoor hoeven ze niet eerst langs ons te komen, voordat u ze koopt. De producten leggen een kortere weg af, wat zorgt voor een verminderde uitstoot van CO2 en dat is dus beter voor het milieu! Daarnaast doen wij niet aan onnodige of luxe verpakkingen. Wij willen voorkomen dat wij meedoen aan zogenaamde “luchtvervoer”, waarbij men veel te ruime verpakkingen gebruikt, waardoor je letterlijk lucht vervoert. En deze worden toch weer weggegooid, niet waar?

Kosten besparen

Door dit unieke businessmodel hebben wij minder voorraadruimte nodig hier in Nederland, is de transport goedkoper en besparen we kosten op de verpakking. Door al deze slimme besparingen kunnen wij jou alles voor een veel lagere prijs aanbieden! En natuurlijk gratis verzending! Boven de 39 euro betaalt u namelijk niet voor verzendkosten. Die betalen wij voor u! Onder de 39 euro betaalt u  €5.95 verzendkosten. Dit is voor ons niet dekkend, maar we proberen u tegemoet te komen. En op deze manier stimuleren wij ook dat u meer tegelijk koopt, zodat het weer het milieu spaart. Wij willen namelijk een groene aarde en wat goed voor de aarde is, is goed voor u en de dieren!

Sinds 1 januari is de regelgeving veranderd en mogen goederen niet meer met brievenbuspost worden verstuurd.

https://www.postnl.nl/campagnes/online-frankeren-buitenland/  

Natuurlijk proberen we de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bepaalde producten worden daardoor met brievenbuspakket verstuurd en hiervoor betaalt u 4 euro. Dit kost ons meer dan 4 euro, omdat wij een brievenbusdoos er om heen doen. Een deel betaalt de klant en een deel betalen wij dus.

Meerdere artikelen besteld?

Als u meerdere artikelen hebt besteld kan het zijn dat deze niet tegelijkertijd bij ons binnen komen wanneer deze niet van dezelfde leverancier afkomstig zijn. Vooral in deze gekke Corona tijd hebben wij soms te maken met langere levertijden. Helaas hebben wij geen hand in levertijden van leveranciers of verzendbedrijven. Wij zullen dan wachten tot het compleet is, waarna wij gaan verzenden. Bedankt voor uw begrip! Wij hebben hier al het voer,snacks, supplementen ruim op voorraad. Toch kan het zijn dat voorraad sneller gaat dan verwacht. Dan verzenden wij het in 1 keer . Dit scheelt weer transport en dus het milieu.

Bezorging PostNL

Vaak zien wij verzoeken van klanten in de bestelnotities over waar een bezorging neer te leggen, wanneer u niet thuis bent. Helaas gaan wij hier niet over en kunnen wij dit niet voor iedereen individueel regelen met PostNL . Deze afspraken dient u dan ook zelf te maken met PostNL. Bedankt voor uw begrip!