Milieubewuste Verzending

Wij zijn een groen bedrijf!

Verzenden doen wij milieubewust. Voor verzendverpakking hergebruiken wij zo veel mogelijk verpakkingen en dozen. Wij zijn immers een groen bedrijf. Ook voor verpakkingsmateriaal zoals verpakking-vulmiddelen gebruiken wij zoveel mogelijk afbreekbaar materiaal of hergebruiken wij wat we zelf via leveranciers binnen krijgen.

CO2 uitstoot en transport

Soms worden onze producten direct vanaf de leverancier verstuurd. Hierdoor hoeven ze niet eerst langs ons te komen, voordat jij ze koopt. De producten leggen een kortere weg af, wat zorgt voor een verminderde uitstoot van CO2 en dat is dus beter voor het milieu! Daarnaast doen wij niet aan onnodige of luxe verpakkingen. Wij willen voorkomen dat wij meedoen aan zogenaamde “luchtvervoer”, waarbij men veel te ruime verpakkingen gebruikt, waardoor je letterlijk lucht vervoert. En deze worden toch weer weggegooid, niet waar?

Kosten besparen

Door dit unieke businessmodel hebben wij minder voorraadruimte nodig hier in Nederland, is de transport goedkoper en besparen we kosten op de verpakking. Door al deze slimme besparingen kunnen wij jou alles voor een veel lagere prijs aanbieden! En natuurlijk gratis verzending! Boven de 39 euro betaal je namelijk niet voor verzendkosten. Die betalen wij voor jou! Onder de 39 euro betaal je 5.95 verzendkosten. Dit is voor ons niet dekkend, maar we proberen u tegemoet te komen. En op deze manier stimuleren wij ook dat u meer tegelijk koopt, zodat het weer het milieu spaart. Wij willen namelijk een groene aarde en wat goed voor de aarde is, is goed voor u en de dieren!

Meerdere artikelen besteld?

Als je meerdere artikelen hebt besteld kan het zijn dat deze niet tegelijkertijd bij je aankomen wanneer deze niet van dezelfde leverancier afkomstig zijn. Bedankt voor je begrip! Wij hebben hier al het voer,snacks, supplementen ruim op voorraad. Toch kan het zijn dat voorraad sneller gaat dan verwacht. Dan verzenden wij het in 1 keer verzonden. Dit scheelt weer transport en dus het milieu.